| 繁體中文| |

金钟民小站

[灌水] [04.03]我喺黎报道噶。大家好。

| 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
我注册做有一段日子,但我E加先黎报道,唔好意思啊。
我好少上网,唔知论坛ID喺唔喺指UID,我噶UID喺2635,我喺男仔,24岁,爱好啊?运动同睇书。来自广州。
我本身对韩国节目同艺人无乜了解,我喺因为睇情书同XMAN先开始认识韩国,我觉得距哋噶综艺节目好搞笑,喺节目到我觉得有好多明星都好搞笑,其中就有钟民,之后上网搵距哋噶网站,就搵到黎E度啦。
我真喺超少上网,以前连楼主,版主ED网上用语我都唔识,其他就更加唔洗讲啦,而且我一个月只上几日网,如果我耐无上,E个论坛会唔会就删除我?有D担心。
红线划住个D,会唔会喺E个语法问题啊?e10kjkjk
欢迎加入钟民小站
这里是我们的小家

PS:希望亲注意报道格式
这里就不扣你分啦
请认真阅读新人报道区版规喔~
哦,好的好的。其实我有看过新人报道区版规,我以为我只要内容包含了姓名、爱好、ID这些内容就可以,我不知道还要一定按那个格式,真是十分抱歉。
还请问一下,你是谁啊?因为我少上网,不知道网上的知识,对论坛了解得比较少。
e01wwj 欢迎哈,玩得愉快
欢迎
注意格式啊,亲
cloud []
晕! 看你的 报道怎么跟看 外国人报道似的!

其实我都没看懂!e20hghgh
小2,你太笨了....其实我也没看懂的说....e18hghgh